- پایگاه خبری تحلیلی احرارگیل - https://ahrargil.ir -

جمعه های«شهدایی»احرار/ برگی از زندگی حماسی شهید ولی عبادی رشت

گروه ایثارو مقاومت پایگاه خبری تحلیلی احرارگیل [1]: هرجمعه باشما باشهدائیم؛ جمعه های«شهدایی»احرار/برگی از زندگی حماسی شهید ولی عبادی ازشهرستان رشت

شهید ولی عبادی فرزند قربان در ۳۰/۷/۱۳۳۴ در خانواده ای کشاورز در علی آباد رشت دیده به جهان گشود. در همان محل زادگاهش شروع به رشد و نمو کرده و مقاطع تحصیلی را تا دیپلم ادامه داد. فردی صبور بود و سعی بر انجام کارها با آرامش و متانت داشت. بسیار باهوش بود؛ به طوری که در طول مدت تحصیل از افراد موفق و توانمند به حساب می آمد.

او همزمان با تحصیل در یک خراطی نیز کار می کرد و هنر خاصی در انجام این کار داشت و یادگاری های خوبی نیز از شهید باقی مانده است. اوقات فراغت را به مطالعه ی کتاب های اعتقادی مذهبی و اخلاقی می پرداخت و ارتباطی صمیمانه با اقوام و خویشاوندان داشت. برتای صله ی ارحاماهمّیت قایل بود و فعال و اجتماعی در مجامع حضور پیدا می کرد. برای امرار معاش کارگاه خراطی تأسیس کرده و در آنجا کار می کرد.

به آرمان حضرت امام (رحمت الله علیه) پایبند بود و با فرمان تشکیل نهضت سوادآموزی نیز بعنوانآموزشیار اعلام آمادگی کرده و مدتی را به مبارزه با جهل و بی سوادی در محل خود پرداخت. ایشان مدتی نیز به عنوان کادر اداری در نهضت سوادآموزی خدمت می کرد و خدمات ارزنده ای در جبهه فرهنگی داشت، امّا برای همراهی با امام و انقلاب این فعالیت ها را کافی نمی دانست و همواره با اینکه فرزندان خردسال زیر شش سال داشت، برای حضور در مناطق عملیاتی و جبهه لحظه شماری می کرد. شهید ولی عبادی در مجموع سه مرحله به جبهه اعزام شد و در مرخصی ها که به محل زندگی داشت روحیه اش متحول و چهره اش نورانی شده بود و حتی آرزوی شهادت را چندین بار به زبان آورد و همیشه اعلام می داشت که باید آرمان های انقلاب به دست جوانان کشور حفظ شود. به همین دلیل ارتباطش با بسیج مداوم و مستمر بود و در نهایت در ۴/۱/۱۳۶۱ در منطقه رقابیه شوش دانیال بر اثر اصابت گلوله به قلب نازنینش به فیض شهادت نایل آمد.

شهید عبادی قبل از اعزام به جبهه یکبار توسط منافقان کور دل ترور شد و ترور ناموفق ماند تا شهید در میدان مبارزه به شهادت نایل آمد.

در وصیت نامه ای که در آخرین مرحله اعزام به جبهه داشت شهادت و حضور در مناطق عملیاتی را به مانند مهمانی تعبیر می کند و خانه و صاحب خانه را درگاه ازلی احدیت می داند.

از امت اسلامی می خواهد که برای این مهمانی آماده باشند و منتظر دعوت دوست که آنها را لایق به این مهمانی بداند. شهادت را سوغاتی برای خانواده می داند و سوغاتی خودش یعنی یعنی شهادت را تا آبان سال ۶۰ اعلام می کند.

این شهید بعد از ۴ روز که از نوروز سال ۶۱ گذشت، به لقا حق نایل می شود. همچنین شهید در وصیت نامه اش از نمازگزاران و امت اسلامی می خواهد که برای طول عمر رهبر انقلاب و پیروزی رزمندگان اسلام از دعا غافل نشوند. بخصوص زیارت عاشورا و توسل به حضرت امام حسین (علیه السلام) که سَرور و سالار شهیدان هستند.

روحشان شاد و یادشان گرامی باد